RO
RSS Feeds
Website design: Media Pozitiv

Centrul de presa

Adevarul, Sibiu: Alpauze furtunoase pentru "Pasarea de foc"

09/09/2009
Primul spectacol de dans comunitar din Romania , prezentat aseara pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, a avut un success rasunator in fata publicului sibian.

Pret de cateva minute, sala Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu a rasplatit cu aplauze furtunoase prestatia uimitoare a celor 100 de copii si tineri care au realizat spectacolul "Pasarea de foc". Dupa doar sase saptamani de pregatire, sub indrumarea coregrafilor Royston Maldoom si Josef Eder, copiii, printre care s-au numarat si 15 sibieni, au prezentat un show extrem frumos si profesionist, care i-a incantat pe cei aproximativ 1.000 de spectatori care au tinut sa ia parte la spectacol. "A fost extraordinar. Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa asist al o astfel de reprezentatie", a spus Maria Predoiu.
Printre cei care au venit sa vada reprezentatia s-a numarat si primarul Klaus Joahnnis, care a asistat la spectacol alaturi de presedintele Consiliului Judetean, Martin Botesch.

Astfel, copiii si tineri provenind din cele mai diferite medii sociale, de la copii din familii instarite si pana la orfani, fara aptitudini fizice deosebite, unii chiar cu dizabilitati si fara o experienta in acest domeniu, au reusit sa devina un adevarat grup de dans omogen, realizand  un spectacol remarcabil. Prestatia copiilor a demonstrat astfel si scopul proiectului, ca dansul poate schimba vietile oamenilor, elibrandu-i de complexe.

Foto: Elena Dumitra
Up