RO
RSS Feeds
Website design: Media Pozitiv

Centrul de presa

Observator Cultural, Primul spectacol de community dance din Romania

03/09/2009
Asociatia Jungen Rumänen eine Chance! si If Magic Events au deosebita placere de a va invita la conferinta de presa dedicata lansarii primului spectacol de community dance din Romania: Pasarea de Foc, pe muzica lui Igor Stravinski, in viziunea originala a coregrafilor Royston Maldoom si Josef Eder. Spectacolul este prezentat in cadrul Festivalului International "George Enescu" 2009.

Intilnirea cu presa va avea loc joi, 3 septembrie, ora 11.30, la Primaria Sectorului 2, Sala I.L. Caragiale, (Str, Chiristigiilor 11-13, Sector 2, linga Parcul Obor) si va propune o discutie cu coregrafii, cu echipa organizatorilor si reprezentantii companiilor si institutiilor publice care sustin acest proiect inovator. Vor fi prezentate conceptul de community dance, metodele coregrafice specifice, beneficiile si perspectivele pe care aceasta initiativa le deschide pentru Romania, atit pe plan artistic, cit si social.

Astfel, veti avea ocazia sa-i intilniti pe:
- Royston Maldoom (Marea Britanie) si Josef Eder (Germania), coregrafi cu o bogata si apreciata experienta internationala, care au coordonat proiecte de community dance peste tot in lume
- Monique Gruber, fondatoarea Asociatiei Jungen Rumänen eine Chance!, si initiatoarea proiectului
- Irina Roncea, asistent coregraf
- Alexandra Arnautu, director If Magic Events

Spectacolul "Pasarea de foc" va avea doua reprezentatii in cadrul Festivalului International George Enescu 2009:
- 5 septembrie, la Bucuresti, la Sala Mare a Teatrului National, ora 20.00. (O repetitie cu public va avea loc in aceeasi zi, la ora 11:00, tot pe scena Teatrului National).
- 8 septembrie, la Sibiu, in Casa de Cultura a Sindicatelor, la ora 19:00.

SPONSORI PRINCIPALI
MHS Bus & Truck, Eon Gaz Romania

PARTENERI   PRINCIPALI
Fundatia Vodafone, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Up