RO
RSS Feeds
Website design: Media Pozitiv

Centrul de presa

Blog Pleiada, 3 proiecte faine

03/09/2009
1. Primul proiect al Echipei 3 din cadrul Internship 2.0 este unul de natura civica. Se numește  Sprijina persoanele cu dizabilitati si este realizat in colaborare cu Ambasada Britanica din Romania și Cristian Manafu.

Daca nu te-am rugat pana acum sa completezi chestionarul, considera ca fac asta acum!

2. Este vorba despre Urban Soup Night. Mai exact sambata, pe 5 septembrie, de la 19.00, in Parcul Tineretului (intrarea Sincai), Tara Duveanu & Co ne invita la o supa promisa de Bucatar Sef Copolovici si la o portie de dansuri irlandeze impreuna cu Irish Way. Banii stransi in urma acestui eveniment vor merge la construirea compartimentului de terapie intensiva nou-nascuti de la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Mai multe informatii despre eveniment si modalitati de donatii, pe blogul lor.

3. Asociatia Jungen Rumänen eine Chance! si-a propus sa puna bazele unui nou concept artistic si social in Romania: Community dance.

100 de tineri din toate mediile sociale – orfani, copii din familii instarite, persoane cu deficiente de auz sau locomotorii, vor realiza spectacolul de dans contemporan Pasarea de Foc, pe muzica lui Igor Stravinski, si il vor prezenta pe scena la Bucuresti si Sibiu.

Premiera spectacolului Pasarea de Foc va avea loc tot pe 5 septembrie 2009, ora 20 in  Sala Mare a Teatrului National Up