RO
RSS Feeds
Website design: Media Pozitiv

Centrul de presa

Radio TV Sibiu, "Pasarea de Foc" si la Sibiu

10/09/2009
O suta de tineri din Bucuresti, Brasov, Sibiu vor da viata "Pasarii de Foc "a lui Igor Stravinsky maine seara pe scena casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu.Este vorba despre primul spectacol de dans comunitar din Romania sub indrumarea coregrafilor Royston Maldoom si Josef Eder unde intrarea va fi libera.

Ce modalitate mai eficienta exista pentru ca tinerii sa se cunoasca, sa se inteleaga si sa comunice mai bine decat dansul?Este de parere asociatia Jungen Rumanen eine Chance! care aduce si pe scena de la Sibiu primul dans comunitar din Romania.Considerat, in tarile vest-europene, o metoda de terapie si de integrare sociala, 100 de tineri cu varste cuprinse intre 10 si 22 de ani cu probleme sociale au invatat si ei dansul contempoan pentru acest spectacol.
Tinerii dansatori provin atat din medii sociale defavorizate, cat si din familii instarite, sunt tineri fara abilitati fizice deosebite, fara experienta in arta dansului si care nu s-au cunoscut pana acum.

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, in data de 8 septembrie, la ora 19.00. Intrarea va fi libera, in limita locurilor disponibile. Up