RO
RSS Feeds
Website design: Media Pozitiv

Termeni si conditii

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site sunt proprietatea Pasarea de Foc. Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.pasareadefoc.ro

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului www.pasareadefoc.ro, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Continutul site-ului www.pasareadefoc.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a Pasarea de Foc. Materialele publicate si continutul www.pasareadefoc.ro pot fi utilizate in scop personal, dar se interzice comercializarea acestora.

Pasarea de Foc nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.pasareadefoc.ro. Pasarea de Foc isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.pasareadefoc.ro, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate. Pasarea de Foc isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.

Up

Extrase de presaStiri

Down Up